Vacature coördinator moestuin Huissen

Lingewaard Natuurlijk is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor natuureducatie, landschapsontwikkeling, natuurbeleving en natuurbescherming. De Stichting heeft verschillende werkgroepen. Voor de moestuinen in Huissen zoeken wij een coördinator. De activiteiten zijn gericht op basisschoolleerlingen. Het team bestaat uit 6 leden. De coördinator geeft leiding aan de vrijwilligers en onderhoudt de contacten met de kinderen en ouders. De teamleden leren kinderen op ecologische wijze voedsel te telen. Zo proberen wij de kinderen te betrekken bij de leefomgeving en bewustwording te bevorderen. Verantwoordelijkheid, duurzaamheid en respect voor de natuur zijn aandachtspunten.

Wil je graag meehelpen aan de ontwikkeling van de toekomstige generaties in Huissen? Dan is dit iets voor jou! Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om samen te werken met vrijwilligers en kinderen. Interesse? Neem dan gerust contact op met  Helmut Rauschenberg telefoon 06 40171474 of meld je aan via info@lingewaardnatuurlijk.nl

Klik op een foto voor een groter exemplaar.

Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑