Inspiratieochtend biodiversiteit voor jong en oud op zaterdag 22 juni 2024

Stichting Lingewaard Natuurlijk is ambassadeur voor de biodiversiteit in de gemeente Lingewaard. Biodiversiteit staat voor de verscheidenheid aan alles wat op aarde leeft, van mensen en dieren tot bomen en planten. Op zaterdag 22 juni organiseert de stichting in samenwerking met de gemeente Lingewaard een inspiratieochtend hierover. U bent van harte welkom.

Inspiratieochtend
Deze ochtend staat in het teken van leren, ontdekken en plezier maken rondom het thema biodiversiteit. Er worden inspirerende presentaties voor volwassenen gegeven en er zijn leuke workshops speciaal voor kinderen.

  • Stichting Landschapsbeheer Gelderland geeft een presentatie over hoe u de biodiversiteit kunt versterken op uw erf of tuin.
  • Marjolein Eeuwes van ‘De Bostuin’ laat aan de hand van een praktijkvoorbeeld zien hoe zij de natuur en biodiversiteit heeft teruggebracht in haar tuin.
  • U kunt zien hoe vrijwilligers meewerken aan de realisatie van het natuurgebied ‘Plaksche Veld’ in Bemmel.
  • Er zijn vrijwilligers aanwezig die u meer kunnen vertellen over schooltuintjes in Lingewaard.
  • In het Dijkmagazijn zijn er leuke activiteiten voor kinderen.

U komt toch ook?
U bent van harte welkom op zaterdag 22 juni in de Veldschuur, Sportlaan 1M in Bemmel. De inspiratieochtend duurt van 9.00 tot 11.00 uur. Aan deze ochtend zijn geen kosten verbonden en inschrijven is niet nodig.

19 juni 2024

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑