Gezocht natuurgidsen en/of begeleiders voor de NME-veldlessen van Lingewaardse basisschoolleerlingen

Wij zijn (nog steeds) op zoek naar vrijwilligers die samen met leerlingen van de basisscholen in onze gemeente spelenderwijs de natuur willen ontdekken, beleven en begrijpen.

Wat vragen wij van je? Enthousiasme voor natuuronderwijs, waarbij enige basiskennis van de natuur wenselijk is. Onder begeleiding van een ervaren natuurgids word je ingewerkt. Per seizoen ben je als natuurgids of begeleider een aantal keer inzetbaar tijdens de schooluren, op de locaties in Lingewaard waar de excursies zijn. Leeftijd speelt geen rol, wél het fysiek in staat zijn om op een uitdagende manier in de natuur met de leerlingen aan de slag te gaan. 

Ben je geïnteresseerd en kan je goed met kinderen omgaan? Word dan natuurgids/begeleider.  Als je meer informatie wil, neem dan contact op met Marga Elsinga, coördinator NME en excursies: via educatie@lingewaardnatuurlijk.nl of bel 06-53801204.

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑