Bestuurswisseling: Miriam neemt stokje over van Marijke

De afgelopen 8 jaar heeft Marijke Penders als bestuurslid PR alle nieuwsbrieven en persberichten van Lingewaard Natuurlijk verzorgd. Ook wist ze veel sprekers te strikken voor lezingen in de Veldschuur. Nu vindt ze het tijd om haar taken over te dragen.

Dankjewel voor je inzet, Marijke!

Miriam Keijbek heeft de functie van Marijke binnen het bestuur overgenomen en stelt zich voor: ‘Ik ben 63 jaar en woon bijna 17 jaar met mijn man Richard in Bemmel. Mijn hele carrière heb ik gewerkt binnen de gezondheidszorg en welzijnssector. Onder andere als medewerker communicatie bij een grote Jeugdzorgorganisatie. Binnen deze organisatie werkte ik de laatste 12 jaar als teamleider facilitaire dienst. Op mijn 60e ben ik gestopt. 

Ik heb een paar vrijwilligersfuncties en daar komt nu dus bestuurslid PR Stichting Lingewaard Natuurlijk bij. Ik hoop snel veel mensen te leren kennen, veel te leren van alle mooie werkzaamheden van onze stichting en ik kijk uit naar een fijne samenwerking. Hopelijk snel tot ziens.’ 

Miriam Keijbek

Miriam Keijbek

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑