Samen met Lingewaard Natuurlijk meer natuur in je leefomgeving

Lingewaard Natuurlijk is bezig met een idee om meer biodiversiteit in onze leefomgeving te realiseren. Dat kan al in je eigen tuin, op je terras of je balkon. Daarvoor zijn wij op zoek naar geïnteresseerden die daarmee samen met ons aan de slag willen.

Iedere week lees of hoor je wel iets over biodiversiteit. Vaak gaat het om grote projecten die soms ver van ons afstaan. Maar hoe tof zou het zijn om in je eigen leefomgeving de biodiversiteit te versterken? Denk hierbij aan je eigen tuin of balkon. Vanuit Stichting Lingewaard Natuurlijk willen we graag samen met wijkplatforms en andere geïnteresseerden kijken hoe jij de biodiversiteit van je eigen leefomgeving kunt versterken.

We zijn daarom op zoek naar geïnteresseerden die samen met ons aan de slag willen gaan met de biodiversiteit van hun eigen leefomgeving. Lijkt het je leuk om mee te denken en te helpen aan dit project? Stuur dan een mail naar: werkgroeplandschap@lingewaardnatuurlijk.nl

Thijs Oonk, werkgroep landschap SLN

Kleine vuurvlinder

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑