Honing oogsten in de Veldschuur in Bemmel

Zondag 9 juli: 14:00 – 16:00 uur.

De honingbijen in de bijenstal ‘Bij mag er zijn’ achter de Veldschuur zijn druk in de weer geweest en hebben weer volop honing gemaakt. Op zondag 9 juli wordt de eerste honing uit de eigen bijenstal van Lingewaard Natuurlijk in de Veldschuur geoogst.

Imker Hans Franken weet veel te vertellen over het leven van de honingbijen en gaat voor belangstellenden honing uit de raten slingeren. Dat is heel interessant om te zien. Niet alleen voor volwassenen, ook kinderen met hun ouders zijn van harte welkom. De kinderen leren ervan en mogen een handje meehelpen.

Van 14.00 tot 16.00 uur bent u welkom om dit mee te maken. Kom kijken in de Veldschuur, Sportlaan 1M in Bemmel. De toegang is gratis.

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑