Nieuwe berging in aanbouw bij de Veldschuur

De bestaande gereedschappenberging barstte uit haar voegen. Jan de Moor heeft via Lingewaard Natuurlijk subsidie aangevraagd voor een nieuwe berging en deze aanvraag is gehonoreerd. Begin dit jaar is het klusteam bestaande uit: Peter van Drempt, Hans Houterman, Henk van de Krol, Bert Rijk en René Bolscher aan de slag gegaan. De fundering hebben we gemaakt van betonbanden, de vloer van bestaande trottoirtegels, de wanden van Douglashout en het dak van epdm-dakbedekking. Er is niet gekozen voor een grasdak wegens uitwaaiende zaden. Tenslotte hebben we nog twee kunststofruiten in de wand van wastrog geplaatst. De berging is dus bijna klaar. Wordt vervolgd.

Foto: René Bolscher SLN
Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑