Lingewaard Natuurlijk zoekt een beheerder voor het natuurgebied Plaksche veld.

Lingewaard Natuurlijk is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor natuureducatie, landschapsontwikkeling, natuurbeleving en natuurbescherming in Lingewaard. Wij beheren met een groep vrijwilligers het natuurgebied Plaksche veld. Nu zijn wij op zoek naar een beheerder/coördinator die samen met de huidige coördinator het beheer van dit gebied wil regelen. Wil je graag vrijwilligerswerk doen en meewerken aan de ontwikkeling van een nieuw natuurgebied met boomgaarden, grasland, heggen, een bijenheuvel en een bijenhotel. Dan is dit echt iets voor jou! Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om samen te werken en zaken te regelen zoals het aansturen van vrijwilligers en contacten onderhouden met gebruikers, aannemers, de buurt en Park Lingezegen.

Wil je meer informatie vooraf? Neem contact op met Tonny Berns, interim coördinator werkgroep Plaksche veld, telefoon 06-52713020.

Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑