Het klusteam zoekt vrijwilligers

Lingewaard Natuurlijk is een vrijwilligersorganisatie met diverse werkgroepen die op de het terrein van natuur, educatie, beleven, beheren en beschermen actief zijn.

Zo hebben we ook een klusteam. Deze werkgroep voert werkzaamheden uit die zorgen voor instandhouding van onze gebouwen. Hierbij kunt u denken aan de Veldschuur, het Dijkmagazijn, de Bijenstal en het uitvoeren van diverse opdrachten. Voorbeelden hiervan zijn: nestkasten voor uilen, vogels, vleermuizen, insectenkasten/-hotels en voederkastjes. 

Voor ons klusteam zoeken we vrijwilligers die over de nodige handigheid beschikken. Hierbij denken we aan personen met een achtergrond als timmerman, meubelmaker of bouwvakker, maar uiteraard zijn ook anderen welkom.
Het klusteam voert haar werkzaamheden periodiek uit na onderling overleg. De sfeer is gemoedelijk en gezellig. Het is vooral belangrijk omdat wij vrijwilligers ook een gezellige ontmoetingsplaats willen bieden.

Informatie en aanmelden via klussen@lingewaardnatuurlijk.nl of info@lingewaardnatuurlijk.nl

Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑