Uilenballen uitpluizen (i.p.v. excursie)

Zondag 19 februari 2023.

Een keer per maand verzorgen gidsen van Lingewaard Natuurlijk een excursie in het buitengebied van Lingewaard. Deze maand is in plaats daarvan een activiteit binnen gepland, op zondagmiddag 19 februari. Een deel van de middag bestaat uit een bezoek aan het natuurmuseum in het Dijkmagazijn van Bemmel, onder leiding van een gids van Lingewaard Natuurlijk. Het andere deel van de middag is in de Veldschuur. Dan gaan we uilenballen uitpluizen. Wat is een uilenbal? Welke uilen maken ze? En wat kun je erin vinden? Wij hebben ballen van diverse uilen om eens goed te bekijken en uit te pluizen.

Kinderen zijn welkom vanaf 8 jaar. Vanaf 13.45 uur verzamelen wij in de Veldschuur, Sportlaan 1M te Bemmel. Er is een maximum van 20 deelnemers. Deelname is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Aanmelden is noodzakelijk en dat kan via info@lingewaardnatuurlijk.nl

Klik op de foto voor een groter exemplaar
Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑