Hoe communiceren vissen?

Woensdag 22 februari 2023, 20:00 uur (toegang gratis).

Hoe communiceren vissen?

In het winterseizoen verzorgt Stichting Lingewaard Natuurlijk regelmatig lezingen in de Veldschuur in Bemmel. De activiteit op 22 februari is geen lezing, maar dan wordt er aandacht besteed aan “vissentaal”.  Hoe goed kunnen vissen zien en horen? Hebben al die kleuren van tropische vissen een betekenis? En vooral: hoe communiceren vissen eigenlijk met elkaar?  Die vragen gaat bioloog Max Janse, curator van de Ocean van Burgers Zoo beantwoorden. Zijn verhaal kunnen we volgen via een groot beeldscherm.
U bent van harte welkom om te komen kijken in de Veldschuur, Sportlaan 1M Bemmel. Inloop 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis. 

 

Klik op de foto voor een groter exemplaar.

Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑