Excursie: Bevertocht in de Bemmelse polder

Donderdagen 28 juli en 4 augustus 2022 van 20.30 uur tot ongeveer 22.00 uur.
 

Inmiddels zijn bevers weer helemaal ingeburgerd in Nederland. Zozeer zelfs dat er alweer berichten verschijnen waarin woorden als “schade, overlast en plaag” voorkomen. Of een interessant dier, zoals de bever, dat heeft verdiend?  Op donderdag 28 juli en 4 augustus kunt u meer te weten komen over het leven en welzijn van bevers.  Natuurgidsen van Lingewaard Natuurlijk geven u uitleg en informatie over deze dieren en trekken daarna met u door het ruige ooibos, bekijken hun leefomgeving en zoeken naar sporen, zoals wissels, afgeknaagde takken en burchten. Als het gaat schemeren zullen we ons verdekt opstellen, om de bevers te zien met hun dagelijkse bezigheden.

Tip: Trek oude kleren en stevig schoeisel aan en neem een kijker mee. Kinderen zijn welkom vanaf ongeveer 6 jaar. Vanaf 20.15 uur bent u welkom in de Veldschuur, Sportlaan 1M te Bemmel. We starten om 20.30 uur. De tocht duurt tot ongeveer 22.00 uur. Deelname is beperkt. Graag aanmelden via info@lingewaardnatuurlijk.nl. Kosten volwassenen €  3,- , kinderen €  1,50.

Klik op de foto voor een groter exemplaar.

Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑