Bezoek de open tuinen van kinderen bij de Veldschuur in Bemmel.

Op zaterdagmorgen 2 juli van 9.30-11.30 uur kunt u zien hoe leerlingen van basisscholen in Bemmel hun moestuintjes verzorgen. Lingewaard Natuurlijk stelt de prachtige tuintjes van de kinderen open bij de Veldschuur, Sportlaan 1M in Bemmel.

Kom kijken naar die mooie tuintjes waarvoor zeker 125 kinderen zo hun best gedaan hebben. Wandel langs de kruidentuin en neem wat kruiden mee! Bekijk het bijenhotel en de bijenstal met honingbijen en spreek met de bijendeskundigen. Bekijk de pluktuin en pik misschien een bloemetje mee. Kent u het verschil tussen tarwe, gerst, haver, rogge, boekweit of spelt? Deze granen kunt u bij ons bekijken. Wie weet kunt u dan ook nog even snoepen van onze frambozen of bessen en de fruitbomen bekijken. Heeft u vragen over (moes)tuinieren? Onze deskundige vrijwilligers zullen uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Van harte welkom bij de open tuinen ochtend bij de Veldschuur.

 

Klik op een foto voor een groter exemplaar.

Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑