23 - 28 augustus, PANORAMA NEDERLAND.
Stichting Lingewaard Natuurlijk viert in augustus haar 25-jarig jubileum met een bijzonder evenement. Als een van de eerste gemeenten in Nederland hebben wij de kans gekregen om Panorama Nederland te presenteren.

Panorama Nederland is een ruimtelijke verbeelding van hoe Nederland de komende jaren kan veranderen. In Panorama Nederland worden vier thema’s benoemd die bepalend zijn voor deze veranderingen: De verduurzaming van de landbouw, de energietransitie, veranderingen in wonen/mobiliteit en de klimaatadaptatie.

Waar en wanneer kunt u Panorama Nederland komen bekijken?

Op 23 augustus wordt het Panorama om 15.00 uur geopend in Theaterkerk Bemmel, Markt 5, 6681 AE Bemmel. Na een uitleg door een van de opstellers is er een symposium over de vraag: Hoe zal Lingewaard er in 2050 uitzien? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar als u bij het symposium aanwezig wilt zijn. Wel graag aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van ons.

Op zondag 25 augustus van 11.00 tot 15.00 uur is Panorama Nederland voor iedereen opengesteld.

Op maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 augustus is Panorama Nederland van 12.30 tot 14.30 uur te bezoeken door schoolklassen. Individuele bezoekers zijn ook welkom.

Op diezelfde maandag t/m woensdag is Panorama Nederland van 19.00 tot 21.00 uur te bezichtigen door bedrijven, stichtingen, verenigingen en politieke partijen. Ook dan zijn individuele bezoekers welkom.

Scholen en andere groepen worden verzocht zich vooraf aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U bent van harte welkom en wij zien uit naar uw komst.