Lingewaard Natuurlijk zoekt een vrijwilliger met een passie voor techniek.

Lingewaard Natuurlijk is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor natuureducatie, landschapsontwikkeling, natuurbeleving en natuurbescherming in Lingewaard. Wij hebben niet alleen vrijwilligers die zich voor de natuur in brede zin inzetten, maar ook vrijwilligers die het gebouw De Veldschuur op orde houden en andere – vaak technische – klussen uitvoeren. Een nieuwe schuur bouwen, een bruggetje over de sloot aanleggen, uilenkasten en vleermuiskasten bouwen; het klusteam draait er zijn hand niet voor om.

Het klusteam van Lingewaard Natuurlijk kan uitbreiding gebruiken. Wil jij vrijwilligerswerk doen? Zoek je een gezellig team en heb je een brede technische achtergrond? Dan is dit echt iets voor jou! In samenwerking met de andere teamleden bepaal je hoeveel tijd je wilt besteden aan dit kluswerk. Het belangrijkste is echter je technische deskundigheid, dat je er plezier in hebt om iets te maken en bij te dragen aan de gezelligheid van het team.

Heb je een technische achtergrond en vind je het fijn om te klussen? Wil je meer informatie vooraf?  Neem dan contact op met secretaris@lingewaardnatuurlijk.nl , telefoon 06-10766770.

Klik op de foto voor een groter exemplaar.

Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑