Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om samen met anderen kluswerkzaamheden te verrichten

De klussers zorgen voor onderhouds- en bouwwerkzaamheden in- en rondom de Veldschuur. De leden van de klusgroep hebben bijvoorbeeld een gereedschapsschuur gebouwd. Daarnaast maken ze de broedkasten voor vleermuizen, steenuilen en mussen. In de afgelopen jaren zijn veel kasten opgehangen in opdracht van de provincie in de Gendtse polder en op het traject van de door te trekken A15.

Wil jij vrijwilligerswerk doen? Zoek je een gezellig team en heb je een brede technische achtergrond? Dan is dit echt iets voor jou! Samen met de andere klussers bepaal je hoeveel tijd je wilt besteden aan het kluswerk. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met René Bolscher tel 06 – 39505846 of meld je aan via info@lingewaardnatuurlijk.nl   

 

Archief van Nieuwsberichten

© 2024

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑