Natuurwandelingen van festival De Gelderse Poort op Landgoed de Brouwketel

11 en 12 september is Landgoed de Brouwketel onderdeel van een kunst- cultuur- en natuurroute De Gelderse Poort. Op de Brouwketel uit dit zich in een festival vol leuke programmaonderdelen. Natuurwandelingen, intieme concertjes, exposities van een aantal kunstenaars, poëzie optredens en nog allerlei ad hoc verrassingen. 

Beide dagen beginnen om 11 uur met een natuurwandeling, op zaterdag neemt Emma Daniels jullie mee op een wandeling om te laten zien welke eetbare planten er hier in de uiterwaarden groeien. Op zondagochtend neemt natuurcoach Marieke van Andelst jullie mee op een Wonder Wandeling. Ga mee en ervaar de wereld om je heen én in jezelf op een compleet nieuwe manier!  

Zomaar een greep uit de rest van het programma: Sarah Sötemann ((Beste Singer-songwriter Friesland 2019) komt jullie met haar gitaar en typemachine vermaken met liedjes en ter plekke gemaakte gedichtjes. Ook is er een workshop “spoken word” in de tipi. Marloes Elbertse exposeert met haar kleisculpturen en Frederique van Domburg met haar mega grote geborduurde kunstwerk. Daarnaast is er natuurlijk ook een bar en winkeltje met zoveel mogelijk onze eigen producten.

Van 11.00 tot 18.00 uur op zaterdag en 11.00 tot 17.00 uur op zondag zijn er allerlei activiteiten te beleven in onze boomgaard. Op onze website www.landgoeddebrouwketel.nl/festival vind je het meest recente programma.

We gaan er vanuit dat het mooi weer wordt en dat de Brouwketel een heerlijke plek zal zijn om in het gras met een biertje te genieten van al het cultureels wat er aangeboden wordt. Maar ook als het regent is er genoeg te beleven. Dan zetten we het vuur aan in de tipi en ook in de zaal zal er genoeg plek zijn om toch droog van de optredens te genieten. Tot dan!

Archief van Nieuwsberichten

© 2023

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑