Inschrijving start voor jonge tuinders bij de Moeshoeve in Huissen

Lingewaard Natuurlijk start op zaterdag 7 april een nieuw tuinseizoen voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Op woensdag 7 april van 14:00 – 16:00 uur en zaterdag 10 april van 10:00 – 12:00 uur kunnen aspirant jonge tuinders zich inschrijven voor een tuintje. Ieder kind krijgt de beschikking over een eigen tuintje of deelt deze met een tuinmaatje om groenten, fruit of bloemen te telen. Een tuintje huren kost € 6,- voor een seizoen, van april tot oktober.

De  coronamaatregelen zijn van toepassing voor zowel de jonge tuinders als de vrijwilligers.

Wat is er nu leuker dan buiten zijn en met je handen in de aarde wroeten, zaaien, plantjes verzorgen en uiteindelijk proeven van je eigen oogst? Onze vrijwilligers begeleiden de kinderen en bieden hulp als het nodig is.

Ouders van kinderen, die willen tuinieren, zijn ook van harte welkom om hun kinderen te begeleiden bij de verzorging van hun tuintje. Het geeft veel voldoening omdat, de kinderen het leuk vinden om te leren over het leven in de bodem, de seizoenen en gezonde voeding. Het is mooi om te zien hoeveel plezier de kinderen kunnen beleven in hun eigen moestuin!  

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen!

De openingstijden zijn: woensdag van 15:00 tot 16:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur

Ouders kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd aanmelden. Wil je eerst komen kijken of heb je nog vragen over tuinieren.
Graag aanmelden of contact opnemen met Willem Langendoen via : moestuinenhuissen@lingewaardnatuurlijk.nl

 

 

Klik op de foto voor een groter exemplaar.

Archief van Nieuwsberichten

© 2022

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑