Een of meer dagdelen buiten werken?

Lingewaard Natuurlijk beheert het natuurgebied Plaksche Veld samen met inwoners uit de aanliggende wijken en Doornik Natuurakkers. Afgelopen week is er gemaaid. Dit maaisel wordt niet afgevoerd maar gebruikt als voeding voor de fruitbomen en gedeeltelijk op hoopjes gestort. 

Het beheer is gericht op een zo natuurlijk mogelijk proces, waarbij we rekening houden met de huisvesting van egels, insecten en andere voorkomende dieren. Wij vragen je hulp voor het bijeenharken van het maaisel en het op hoopjes zetten. Heb je zin om een paar uurtjes buiten te helpen? We houden ons aan de coronaregels en het betreft een eenmalige activiteit voor één of meerdere dagdelen op:   

donderdag 19 november
vrijdag 20 november
zaterdag 21 november

Graag aanmelden via Tonny Berns telefoon 06 52713020 of landschap@lingewaardnatuurlijk.nl 

Meer weten over Natuurgebied Plaksche Veld

Archief van Nieuwsberichten

© 2022

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑