Nieuwe penningmeester voor Lingewaard Natuurlijk

In de afgelopen jaren heeft Mark Janssen het penningmeesterschap van onze stichting vervuld. Dat deed hij naar volle tevredenheid. Daarnaast is Mark al jaren verantwoordelijk voor alle boekingen in de Veldschuur. Die twee taken samen kosten veel tijd.

Daarom zijn wij blij dat wij een nieuwe vrijwilliger kunnen verwelkomen die het penningmeesterschap van Mark over heeft genomen: Joan Voetelink uit Huissen is per 1 september onze nieuwe penningmeester.
Joan is gepensioneerd docent wiskunde, informatica en natuurkunde. Hij heeft veel ervaring in besturen van verenigingen, vaak als penningmeester. Natuur was altijd al belangrijk voor hem, maar hij zegt “Nu leer ik pas de namen van planten en vogels die mijn moeder mij heeft proberen te leren toen ik klein was. Toen geen belangstelling, nu hopelijk niet te laat.”
Gelukkig is het nooit te laat om de natuur te leren kennen en ervan te genieten!

Hij gebruikt vanaf 1 september het emailadres penningmeester@lingewaardnatuurlijk.nl.
Wij wensen Joan veel succes met het “penning meesteren”.

Mark blijft als bestuurslid verantwoordelijk voor alle boekingen in de Veldschuur. Hij is bereikbaar onder veldschuur@lingewaardnatuurlijk.nl

Joan Voetelink
Archief van Nieuwsberichten

© 2022

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑