Excursie: Bevertocht in de Bemmelse polder

Woensdag 29 juli 2020.

Bevertocht in de Bemmelse polder op woensdag 29 juli 2020 om 19.00 uur

De bever is helemaal ingeburgerd in Nederland. Zo zeer zelfs dat er alweer berichten verschijnen waarin woorden als “schade, overlast en plaag” voorkomen.

Of een interessant dier, zoals de bever, dat heeft verdiend? Op woensdag 29 juli kunt u meer te weten komen over het leven en welzijn van bevers. Natuurgidsen van Lingewaard Natuurlijk geven u uitleg en informatie over deze dieren en trekken daarna met u door het ruige ooibos. We bekijken hun leefomgeving en zoeken naar sporen, zoals wissels, afgeknaagde takken en burchten. Als het gaat schemeren zullen we ons verdekt opstellen, om de bevers te zien met hun dagelijkse bezigheden.
Tip: trek oude kleren en laarzen of stevig schoeisel aan en neem een kijker mee. Deze tocht is niet geschikt voor minder-validen. Kinderen zijn welkom vanaf ongeveer 6 jaar.

Vanaf 18.45 uur bent u welkom in de Veldschuur, Sportlaan 1M te Bemmel. De kosten van deelname voor volwassenen is € 3,- . Kinderen € 1,50 en zijn welkom vanaf 6 jaar. In verband met de coronaregels kunnen maar een beperkt aantal mensen mee.

Aanmelden en informatie via : Gijsbert Peelen 06-10864179 of info@lingewaardnatuurlijk.nl

Archief van Nieuwsberichten

© 2022

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑