Maak een foto en win een prijs!

Genieten van het landschap in Lingewaard.

Maak een foto en win een prijs!
Binnen zitten beu? Met het gezin naar buiten? Kan dat in Lingewaard? Ja, dat kan! Als u rekening houdt met de Coronaregels, dus met 1.5 meter afstand van elkaar.

Verblijven in de natuur kan geluk verhogen en stress verminderen. Uit steeds meer onderzoeken over natuur en gezondheid blijkt het positieve aspect van de natuur op ons welzijn. Stichting Lingewaard Natuurlijk wil graag jong en oud in contact te brengen met de natuur. Dat doen we door het aanbieden van diverse activiteiten. Een daarvan is onze inventarisatie van het landschap van Lingewaard. Daarbij kunt u ons helpen. Hoe?

Klik op Project Landschapsinventarisatie en lees meer. De database MKLE Lingewaard 2019 benadert u via de aangegeven link. En dan kunt u zien wat onze vrijwilligers in kaart gebracht hebben.
Maar onze inventarisatie kan helemaal volledig worden. En daarom zijn wij benieuwd wat ú ziet in ons buitengebied. Ga (net zoals onze vrijwilligers gedaan hebben) wandelen of fietsen door het landschap in Lingewaard. Wat valt u op? Wat zou anders/mooier kunnen?
Als u een stukje natuur ziet dat u heel mooi vindt of een idee heeft voor een mooier landschap laat het ons weten. Stuur uw bericht en of foto naar landschap@lingewaardnatuurlijk.nl.

Over enkele weken publiceren wij de aangemelde ideeën. De 5 mooiste foto’s en 5 beste ideeën worden geselecteerd door medewerkers van Stichting Lingewaard Natuurlijk en beloond met een prijs.

Archief van Nieuwsberichten

© 2022

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑