Help jij ook mee bij de Boomfeestdag ?

Coronavirus
Door het Coronavirus gaat deze activiteit op 18 maart niet door.

De Nationale Boomfeestdag is dit jaar op woensdag 18 maart 2020. Lingewaard doet daar natuurlijk weer aan mee. Dit jaar zullen we op twee locaties actief zijn: in Park Holthuizen in Huissen en bij de Plak in Bemmel.
Wij organiseren deze dag in samenwerking met de gemeente Lingewaard, Park Holthuizen en Park Lingezegen.
Leerlingen van de hoogste klassen van basisscholen van Lingewaard zullen een haag planten en ze gaan samen met gidsen op excursie in de directe omgeving. Bij het planten is hulp nodig. Natuurlijk zijn de leerkrachten aanwezig om de kinderen te begeleiden,maar daarnaast zijn er vrijwilligers nodig om te helpen bij het planten en om een en ander in goede banen te leiden.
De Boomfeestdag is op woensdagmorgen 18 maart; op woensdag 11 maart om 19.30 uur wordt in de Veldschuur, Sportlaan 1 M in Bemmel een informatieavond gehouden waar we het programma bespreken.
Wil je meehelpen? Meld je dan aan via theodhont@gmail.com of telefonisch via 0481 464542

Archief van Nieuwsberichten

© 2021

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑